Rommelmarkt Leek vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2023

Home

48e ROMMELMARKT OP VRIJDAG 13 EN ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2024

13 september 14:00 uur – 21:00 uur

14 september 9:30 uur – 15:00 uur

——————————————————————————————————————-Welkom! We heten u hartelijk welkom op de officiële website van de Rommelmarkt “de Hoeksteen” te Leek. Dit jaarlijks evenement, ten behoeve van goede doelen, vindt plaats in en rond het kerkgebouw “de Hoeksteen” aan de Lindensteinlaan 1 te Leek.

De 48e editie van de Rommelmarkt is op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2024.

Ophalen van goederen: Onze ophaalploeg is alweer druk bezig met het ophalen van goederen. In de onze opslag staan al weer mooie spullen. En er kan nog veel meer bij. De spullen moeten wel goed verkoopbaar zijn.

De ophaalploeg is te bereiken via telefoonnummer 06-833 20 892. Of via ons mailadres ophalen@rommelmarkt-leek.nl

Facebook. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meer en grotere foto’s bekijken van voorgaande jaargang(en)? Bezoek en “like” de nieuwe Facebookpagina van de Rommelmarkt! Door de knop “vind ik leuk” aan te klikken kunt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe meldingen van de Rommelmarkt. Tijdens de Rommelmarkt vindt u hier ook de nieuwste foto’s en nieuws over, mogelijke, speciale acties en aanbiedingen.

Foto en filmopnamen: Tijdens de gehele duur van de Rommelmarkt kunnen er foto’s en filmpjes worden opgenomen voor publicatie en promotie doeleinden.

Afbeeldingen