Rommelmarkt Leek vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2023

Inbrengdagen

Inbrengdagen

Het hele jaar door halen we goederen op.

Voor het ophalen van uw goederen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 06-83320892 of mail ons ophalen@rommelmarkt-leek.nl

Daarnaast zijn uw goederen van harte welkom op de twee inbrengdagen. U kunt uw goederen in 2024 brengen naar de boerderij van de familie Van der Weg aan de Kerkweg 59 op vrijdag 6 september van 18.00 tot 20.30 uur en van zaterdag 7 september van 9.30 tot 12.00 uur. De aangeboden goederen worden wel geselecteerd op verkoopbaarheid. Niet verkoopbare en geweigerde goederen kunt u, als u dat wilt, direct deponeren in de afvalcontainer ter plaatse. Vanwege onze afvoerkosten dient dit wel tegen betaling, minimaal 5 euro, afhankelijk van de hoeveelheid.

Door de hoge stortingskosten nemen we geen groot meubilair als bankstellen, kasten en ledikanten meer mee en in. Afvoer van restgoederen naar de stortplaats is duur en gaat ten laste van de opbrengst voor de goede doelen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Ook kruidenierswaren (in de ruimste zin) en giften zijn van harte welkom tijdens de inbrengdagen. Eigen gebakken consumpties kunt u het beste een of twee dagen voorafgaand aan de rommelmarkt afgeven bij het kerkgebouw “de Hoeksteen” aan koster Heldoorn.

Afbeeldingen