Rommelmarkt Leek vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2023

Waar?

Waar

De Rommelmarkt vindt plaats in en rond het kerkgebouw ‘de Hoeksteen’ aan de Lindensteinlaan 1 te Leek. De route en parkeerplaatsen worden met bordjes aangegeven. Via http://route.anwb.nl/ kunt u van tevoren uw route bepalen.

Let op: er geldt een permanent parkeerverbod aan de Lindensteinlaan tussen de rotonde en de Van Panhuyslaan. Volg de P borden ( = Parkeren ) naar het ruime parkeerterrein ter hoogte van de van Panhuyslaan. U kunt uw auto op dit nabij gelegen parkeerterrein gratis parkeren.

We hebben ook aan uw veiligheid en die van de kinderen gedacht. Rondom het terrein staan hekken, zodat onverwacht oversteken van de weg vanaf het Rommelmarkt terrein praktisch niet mogelijk is.

De Rommelmarkt zal voor het grootste deel overdekt zijn. Ook buiten. Dat betekent dat bij eventueel slecht weer de te verkopen goederen gewoon droog en goed verkoopbaar blijven. Op het middenterrein staat ook dit jaar weer de grote tent die speciaal voor de verkoop van de meubels is. Alle standjes zijn uiteraard overdekt en de verkoop van snacks gebeurt vanonder een vaste overkapping die de veiligheid van vrijwilligers en bezoekers waarborgt.

Afbeeldingen