ROMMELMARKT LEEK - vrijdag ? en zaterdag ? september 2021

Home

Puddingbroodjes en Berlinerbollen

Zaterdag 11 september 2021

Op 11 september a.s., het weekend waarin onze jaarlijkse rommelmarkt zou plaatsvinden, gaan we onze beroemde puddingbroodjes en berlinerbollen verkopen.

Gezien de omstandigheden én om te weten hoeveel onze bakkers moeten maken is het noodzakelijk om uw bestelling vooraf door te mailen naar:

puddingbroodjes@rommelmarkt-leek.nl

Graag in de mail het volgende vermelden:

  • naam
  • telefoonnummer
  • aantal puddingbroodjes/berlinerbollen

Op 11 september tussen 10.30 uur – 13.00 uur kunt u uw bestelling ophalen bij de kerk “de Hoeksteen”, Lindensteinlaan 1 Leek.

Graag bij het ophalen bij voorkeur betalen met pin of met gepast geld.  

De prijzen voor de puddingbroodjes / berliner bollen zijn:

1   stuk          € 1,20

2   stuks       € 2,40

3   stuks       € 3,60

4   stuks       € 4,80

5   stuks       € 5,50

6   stuks       € 6,60

7   stuks       € 7,70

8   stuks       € 8,80

9   stuks       € 9,50

10 stuks       € 10,00

Vanaf 10 stuks € 1,00 per stuk

De bestelling moet uiterlijk woensdag 8 september a.s. om 18.00 uur binnen zijn!

Helaas, ook de Rommelmarkt 2021 gaat vanwege het Corona virus niet door. De 46e editie van de Rommelmarkt schuiven wij door naar september 2022. De datums vermelden wij binnenkort op deze site.

           Verkoop puddingbroodjes en Berlinerbollen groot succes,

Op zaterdag 12 september jl. in  het weekend waarin onze jaarlijkse rommelmarkt zou plaatsvinden, hebben we onze beroemde puddingbroodjes en Berlinerbollen op vooraf bestelling verkocht.

Bijna 1600 puddingbroodjes en Berlinerbollen zijn er verkocht en opgehaald. Een fantastisch resultaat. En ondanks alle regels die wij moesten handhaven i.v.m. het corona virus was het een gezellige en sfeervolle dag.

Binnenkort nieuws over een nieuwe actie van de Rommelmarkt.

——————————————————————————————————————–

Helaas, ook de Rommelmarkt 2020 gaat vanwege het Corona virus niet door. De 46e editie van de Rommelmarkt schuiven wij door naar september 2021. De datums vermelden wij binnenkort op deze site.

Blijf onze website in de gaten houden. Wij gaan kijken wat wij binnen de regels van de overheid nog wel kunnen organiseren.

Onze ophaaldienst haalt alleen op afspraak en met acht nemen van de maatregelen die genomen zijn door de overheid nog spullen op. Een afspraak maken kan telefonisch of per e-mail. (gegevens elders op deze site.

Donaties zijn altijd welkom bankrekeningnummer NL15RABO0184164664 Protestantse Gemeente Leek-Oldebert o.v.v. donatie rommelmarkt.

Welkom! We heten u hartelijk welkom op de officiële website van de Rommelmarkt “de Hoeksteen” te Leek. Dit jaarlijks evenement, ten behoeve van goede doelen, vindt plaats in en rond het kerkgebouw “de Hoeksteen” aan de Lindensteinlaan te Leek.

De 46e editie van de Rommelmarkt is op vrijdag 11 en zaterdag 12 september.

De 45e editie van de Rommelmarkt was een daverend succes. Heel veel vrijwilligers hebben in en rond de hoeksteenkerk er weer een mooi spektakel van gemaakt. En dat werd beloond met op vrijdag en zaterdag tijdens de openingstijden van de rommelmarkt heel veel bezoekers. Veel mensen kochten leuke spullen en van alles en nog wat. Op het terras op het rommelmarktterrein was het genieten van een lekkere snack, haring of een kopje koffie.

En de netto opbrengst voor de goede doelen mag er zijn, maar liefst € 21.000,00 is er opgehaald. Een fantastisch bedrag om te mogen verdelen.

Aan alle vrijwilligers die meegewerkt hebben, en alle bezoekers die er voor gezorgd hebben dit fantastische bedrag bij elkaar te krijgen hartelijk bedankt.

Als u als vrijwilliger mee wilt helpen met de opbouw en uitvoering van onze succesvolle en goed georganiseerde rommelmarkt, vul dan via deze website het formulier “word vrijwilliger” in. U krijgt daarna bericht.

Facebook. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meer en grotere foto’s bekijken van voorgaande jaargang(en)? Bezoek en “like” de nieuwe Facebookpagina van de Rommelmarkt! Door de knop “vind ik leuk” aan te klikken kunt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe meldingen van de Rommelmarkt. Tijdens de Rommelmarkt vindt u hier ook de nieuwste foto’s en nieuws over, mogelijke, speciale acties en aanbiedingen.

Foto en filmopnamen: Tijdens de gehele duur van de Rommelmarkt kunnen er foto’s en filmpjes worden opgenomen voor publicatie en promotie doeleinden.

Afbeeldingen