Rommelmarkt Leek vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022

Home

46e ROMMELMARKT OP VRIJDAG 16 EN ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022

——————————————————————————————————————-Welkom! We heten u hartelijk welkom op de officiële website van de Rommelmarkt “de Hoeksteen” te Leek. Dit jaarlijks evenement, ten behoeve van goede doelen, vindt plaats in en rond het kerkgebouw “de Hoeksteen” aan de Lindensteinlaan te Leek.

De 46e editie van de Rommelmarkt is op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022.

Het is al een lange tijd geleden dat wij de laatste rommelmarkt in en om de Hoeksteenkerk konden organiseren. (2019) De coronapandemie gooide steeds roet in het eten. We hopen dat in 20222 de rommelmarkt weer georganiseerd kan worden. Maar het afgelopen jaar is toch succesvol afgesloten met de tijdelijke opening van onze Rommelmarkt-winkel op de Dam in Leek. En druk was het in de maanden dat de winkel open was. Ook de puddingbroodjes actie in september was een succes. Meer dan 1100 broodjes werden er verkocht.

Dat heeft als resultaat dat wij toch € 12.000.00 netto over konden maken naar goede doelen die elders op onze site vermeld staan.

Ophalen van goederen: Onze ophaalploeg is alweer druk bezig met het ophalen van goederen. In de onze opslag staan al weer mooie spullen. En er kan nog veel meer bij. De spullen moeten wel goed verkoopbaar zijn.

De ophaalploeg is te bereiken via telefoonnummer 06-833 20 892. O via ons mailadres ophalen@rommelmarkt-leek.nl

Als u als vrijwilliger mee wilt helpen met de opbouw en uitvoering van onze succesvolle en goed georganiseerde rommelmarkt, vul dan via deze website het formulier “word vrijwilliger” in. U krijgt daarna bericht.

Facebook. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meer en grotere foto’s bekijken van voorgaande jaargang(en)? Bezoek en “like” de nieuwe Facebookpagina van de Rommelmarkt! Door de knop “vind ik leuk” aan te klikken kunt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe meldingen van de Rommelmarkt. Tijdens de Rommelmarkt vindt u hier ook de nieuwste foto’s en nieuws over, mogelijke, speciale acties en aanbiedingen.

Foto en filmopnamen: Tijdens de gehele duur van de Rommelmarkt kunnen er foto’s en filmpjes worden opgenomen voor publicatie en promotie doeleinden.

Afbeeldingen